ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020 VS COVID 19

Πώς διαχειριζόμαστε την κατάσταση

covid19

Λόγω της τρέχουσας κατάστασης σχετικά με την πανδημία COVID 19, ορισμένα extra μέτρα εφαρμόζονται στο καταδυτικό μας κέντρο.

1.   Απολύμανση

1α. Απολύμανση του καταδυτικού εξοπλισμού, μετά από κάθε χρήση σύμφωνα με τις τρέχουσες συστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, της PADI και του Divers Alert Network (DAN). Απολυμάνουμε πάντα τον εξοπλισμό μας. Από το ξέσπασμα της επιδημίας λαμβάνουμε πρόσθετες προφυλάξεις, όπως η χρήση υψηλότερης συγκέντρωσης ειδικού απολυμαντικού για το COVID 19 που μετράται επακριβώς και χρησιμοποιείται για  την απολύμανση του καταδυτικού εξοπλισμού σε διαφορετικές μικρότερες δεξαμενές. (Η μέθοδος και το% μπορούν να παρασχεθούν κατόπιν αιτήματος).

1β. Καθημερινή απολύμανση των χώρων, ΚΑΙ πιο συχνές όπου είναι απαραίτητο.

1γ. Πριν μπείτε στη βάση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απολυμαντικό στην είσοδο, καθώς και κατά την προετοιμασία θα βρείτε απολυμαντικά χεριών στην προσωπική σας περιοχή προετοιμασίας.

2.   Κοινωνική αποστασιοποίηση

2α. Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται σε εξωτερικούς χώρους, 10 βήματα από τη θάλασσα. Έχουμε ανακαινίσει το καταδυτικό μας κέντρο, ώστε να παρέχουμε σε κάθε δύτη αρκετό χώρο για να προετοιμαστεί για την κατάδυση.

2β. Μικρές ομάδες δυτών, 4 δύτες το πολύ ανά συνεδρία, (σε περίπτωση οικογένειας ή ομάδας φίλων θα ληφθούν υπόψη περισσότερα από 4 άτομα).

2γ. Τα προγράμματα ηλεκτρονικής μάθησης PADI e-learning είναι διαθέσιμα και μπορείτε να ξεκινήσετε την θεωρία σας για το προγραμμά που σας ενδιαφέρει απο την ανεση του σπιτιού σας. Μπορείτε να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο και να ξεκινήσετε άμεσα έτσι ώστε να διασφαλίσετε λιγότερες ώρες στην τάξη. https://shop.padi.com/catalog?lang=en&irra=35608

padi elearning

2δ. Διατίθενται ιδιωτικές υπηρεσίες κατόπιν αιτήματος.

2ε. Απαιτείται κράτηση για οποιαδήποτε καταδυτική παροχή τουλάχιστον μία ημέρα πριν.

2ζ. Για την ευημερία όλων σας, αλλά και για τους ανθρώπους γύρω σας ΜΟΝΟ ένα άτομο μπορεί να προσεγγίσει το γραφείο πληροφοριών.

Το καταδυτικό μας κέντρο λειτουργεί από το 2004. Είμαστε πολύ εξοικειωμένοι με τα πρωτόκολλα και τις λίστες ελέγχου και με τη συνεργασία σας με χαρά -οπώς μέχρι τώρα- θα παρέχουμε  ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.