Καταδυθείτε μαζι μας!

scuba_sisters

Ανδρονίκη & Κατερίνα Iliadou

Πως ξεκινήσαμε την επιχειρηση μας..

    -SCUBA SISTERS-

Η  ιστορία μας ....

Κάποιο απόγευμα του 1984 όπως θυμάμαι, καθόμασταν κοντά στην παραλία όταν η αδερφή μου η Κατερίνα με ρώτησε τι ήθελα να γίνω όταν μεγαλώσω. Αρχαιολόγος, απάντησα, ωστέ να βρω τη χαμένη Ατλαντίδα...Μου ήρθε τότε:

-Κατερίνα, γιατί δεν γίνεσαι δύτρια για να τη βρούμε μαζί?

-Νίκη, δύτρια δεν είναι επάγγελμα, είναι χόμπυ, μου απάντησε...

Περίεργο, έτος 2021, και οι δύο ασχολούμαστε 23 χρόνια με τις καταδύσεις, 18 από τα οποία επαγγελματικά. Έχοντας τον ίδιο ενθουσιασμό και πάθος για τη δουλειά μας, καταφέραμε να βρούμε τη χαμένη μας Ατλαντίδα, το Athos-Scuba. Ένα καταδυτικό κέντρο ανοιχτό σε όλους που θέλουν να εξερευνήσουν την υποβρύχια ζωή, να ξεκινήσουν μια εκπαίδευση στην κατάδυση η κάνουν μια καταδυτική εκδρομή.

Παρέχοντας τις υπηρεσίες μας με επαγγελματισμό και μοιραζόμενες τη γνώση και την εμπειρία μας με όλους τους μαθητές και δύτες, θυμόμαστε πως η μάθηση δεν τελειώνει ποτέ και πως ποτέ δεν είναι αργά να αντιληφθεί κανείς πως ένας τελείως διαφορετικός και πρωτόγνωρος κόσμος μας περιμένει κάθε μέρα μόλις 5 μέτρα από την ακτή... Η κατάδυση είναι μια ονειρική εργασία! Έχουμε το καλύτερο γραφείο, στην υπέροχη ιδιωτική παραλία του Eagles Palace Hotel, περιτριγυρισμένο από φοίνικες και εξωτικά φυτά. Κάθε μέρα, μας περιμένει μα υπέροχη θέα, αυτή του απέραντου γαλάζιου ορίζοντα... Οδηγούμε ανθρώπους από όλο τον κόσμο και κάθε ηλικίας σε μια νέα απίστευτη εμπειρία. Από τη στιγμή που ανοίγουν την πόρτα στη μαγική υποβρύχια ζωή, τίποτε δεν είναι ίδιο ξανά. Θέλεις πάντα κι άλλο. Η ενέργεια, ο ενθουσιασμός και τα συναισθήματα κάνουν τους δύτες μας να γυρίζουν χρόνο με το χρόνο και αυτό είναι η αμοιβή μας.

Το Athos-Scuba βρήκε την μόνιμη κατοικία του το 2004, στο Eagles Palace. Είναι ένα μικρό διαμάντι στην Αθωνική Χερσόνησο με άριστες εγκαταστάσεις, πλήρως οργανωμένη παραλία με ολοκάθαρα νερά, μόλις λίγα βήματα από τη γαλάζια θάλασσα σε ένα μοναδικό περιβάλλον. Η κοινή μας φιλοσοφία και στάση για την προστασία του περιβάλλοντος, τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και φιλοξενίας, κάνει τη συνεργασία μας μοναδική και ασύγκριτη χρόνο με το χρόνο.

 

Γιάννης Ηλιόπουλος

Ο εξαιρετικός φίλος συνάδερφος και υποβρύχιος φωτογράφος Γιαννης Ηλιόπουλος είναι μέλος της ομάδας μας απο το 2014. Η αγάπη του και το πάθος για τον υποβρύχιο βυθό, με τον οποιο ασχολείται τα τελευταια 15χρόνια ενωσαν τους δρόμους μας στο Athos Scuba!

 

lidia

Λυδία Ηλιοπούλου

Η πολυαγαπημένη μας Dive Master Λυδία Ηλιοπούλου περνάει τα τελευταία 9 χρόνια τις καλοκαιρινές της διακοπές κοντά μας. Φοιτήτρια της γυμναστικής ακαδημίας με νεες ιδέες, πάθος και ικανότητες, έχει γίνει πολύτιμο και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας μας!

 

deco the dog

DECO το κατοικίδιο

Τι θα ηταν μια ομάδα χωρίς την μασκό της. DECO! Ενας πολυτάλαντος γλυκύτατος τετράποδος κούκλος, που σίγουρα πάντα κλέβει την παράσταση και όλα τα δώρα !

 

Υπηρεσίες

Η σχολή Athos Scuba Diving Center είναι αναγνωρισμένη απο το ελληνικό κράτος με αριθμό αδειας ΥΕΝ 2118.3/02/09 ,ακολουθεί τα ευρωπαικά πρότυπα πιστοποίησης αυτοδυτών , προσφέροντας υπεύθυνη και προπαντός ασφαλή εκπαίδευση όλων των ερασιτεχνικών επιπέδων της PADI(number35608).

 

To Athos scuba Diving center με ιδιαίτερη αγάπη και μεράκι προσφέρει:

  • Καταδύσεις γνωριμίας για αρχαρίους σε απόλυτα ελεγχόμενες και ασφαλείς συνθήκες
  • Όλο τον κύκλο εκπαίδευσης της PADI μέχρι το επίπεδο Dive Master
  • Εκπαίδευση πρώτων βοηθειών με σύγχρονα εκπαιδευτικά μέσα
  • Καταδυτικές εκδρομές με σκάφος στον νησί της Αμμουλιανής σε πάνω απο 12 καταδυτικά σημεία
  • Νυχτερινή κατάδυση
  • Εκδρομές με σκάφος για εξερεύνηση με μάσκα και αναπνευστήρα snorkeling
  • Ενοικίαση εξοπλισμού
  • Πλήρωση φιαλών
  • Σέρβις εξοπλισμού

 

WHAT OUR GUESTS TALK ABOUT US..

Thank you a lot for your time spending to write a review about our services. We are doing our best to keep you satisfied!

Slider

WHAT OUR GUESTS TALK ABOUT US..

Thank you a lot for your time spending to write a review about our services!

Slider

Τα μαθήματα κατάδυσης γίνονται σε μικρά γκρουπ, και το πρόγραμμα εκπαίδευσης προσαρμόζεται κατόπιν συννένοησης με τους μαθητές.

Από το 2004, χιλιάδες τουρίστες ενθουσιάστηκαν από τις καταδύσεις, τα σχολεία και τις εξερευνήσεις με αναπνευστήρα της ομάδας μας!

Athos Scuba Diving Center
0
Dive Sites
0
Days operated
0
Years of experience
25,0
Happy Divers
Slider

Η ομάδα μας εν δράσει!