Ποιοτικές υπηρεσίες

Το εκπαιδευτικό μας κέντρο είναι επίσημα αναγνωρισμένο από την Ελληνική Πολιτεία (αρ. Αδείας ΥΕΝ 2118.3/02/09), σύμφωνα με τα Ευρωπαικά Πρότυπα, και προσφέρει υπεύθυνη και πρωτίστως ασφαλή εκπαίδευση σε όλα τα ερασιτεχνικά επίπεδα της PADI ως PADI Resort(no 35608). Είμαστε ετήσια πιστοποιημένοι από τη Bureau Veritas, παγκόσμιο ηγέτη στις υπηρεσίες δοκιμών, επιθεώρησης και πιστοποίησης. Για να το πετύχουμε, πιστοποιημένοι αντιπρόσωποι κάνουν σέρβις στον εξοπλισμό μας κάθε χρόνο και συχνά τον ανανεώνουμε για να εναρμονιζόμαστε με τα εξελισσόμενα στάνταρτς. Η ποικιλία αναγνωρισμένων κατασκευαστών του εξοπλισμού μας, εγγυάται πως θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

 

Γεμίζουμε τις φιάλες μας στο καταδυτικό μας κέντρο ώστε να μπορείτε να καταδύεστε γνωρίζοντας πως ο αέρας που αναπνέετε είναι άριστης ποιότητας, από αεροσυμπιεστές που συντηρούνται και φίλτρα που αλλάζουμε νωρίτερα από τα όρια ασφαλείας. Επίσης χρησιμοποιούμε φιάλες ατσαλιού ως αντιστάθμισμα του ποσοστού άλατος της θάλασσας μας.


 

Υγειονομικές Υπηρεσίες

Η ασφάλεια είναι προτεραιότητα για μας και την παίρνουμε σοβαρά. Όλο το προσωπικό μας έχει εκπαιδευτεί σε καταδυτικές τεχνικές διάσωσης, ΚΑΡΠΑ, πρώτες βοήθειες και παροχή οξυγόνου. Το σκάφος μας έχει εξοπλισμό ασφαλείας που περιλαμβάνει: σωσίβια, κουτί πρώτων βοηθειών και πυροσβεστήρα. Μια φιάλη οξυγόνου βρίσκεται πάντα γεμάτη στο καταδυτικό μας κέντρο. Εκεί έχουμε και σταθμό πρώτων βοηθειών για μικρότερα ή μεγαλύτερα θέματα και ο ιατρός του ξενοδοχείου είναι πάντα σε απόσταση βημάτων. Ο 2ος μεγαλύτερος θάλαμος υπερβαρικής στην Ελλάδα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, στο Γενικό Νοσοκομείο "Άγιος Παύλος" σχεδόν 130 χλμ από το κέντρο μας. Στο προσωπικό μας περιλαμβάνεται και ένας ιατρός εκπαιδευμένος στην καταδυτική ιατρική.

Νοσοκομείο "Άγιος Παύλος", Εθνικής Αντιστάσεως 161, ΤΚ 55134, Θεσσαλονίκη, τηλ 2313304400 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


 

Ασφάλεια

Το κέντρο μας συνεργάζεται με τη DAN Diving Alert Network( no 372489) και συμμετέχοντας σε ένα σχολείο η σε μια βουτιά αυτομάτως καλύπτεστε διαμέσου μας. Η DAN είναι το Ευρωπαϊκό τμήμα ενός διεθνούς μη κερδοφόρου δικτύου ιατρικών και ερευνητικών δραστηριοτήτων αφοσιωμένο στην ασφάλεια και την υγεία των ερασιτεχνών αυτοδυτών. Παρέχει 24ωρη κάλυψη με ιατρική βοήθεια σε περιπτώσεις καταδυτικών επειγόντων. Το τηλέφωνο ανάγκης για την Ελλάδα είναι 2107216166


 

Κατάδυση και πτήση

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως μετά την κατάδυση, απαιτείται κάποιος χρόνος μέχρι να μπορεί κανείς να πετάξει με αεροπλάνο. Αν έχετε κάνει μια κατάδυση κάτω από τα 10 μέτρα χρειάζεται να αφήσετε ένα διάστημα 12 ωρών και αν κάνατε περισσότερες η σε συνεχόμενες ημέρες το ελάχιστο είναι 18 ώρες.