Νυχτερινή Κατάδυση

Περιλαμβάνει θεωρία, διαδικασίες και τεχνικές νυχτερινής κατάδυσης και (3) τρείς αυτόνομες καταδύσεις στην θάλασσα

 

Μετά τις πρώτες σας βουτιές σαν Open Water Diver σίγουρα θα έχετε ακούσει για τις νυχτερινές καταδύσεις! Σίγουρα θα έχετε αναρωτηθεί πως είναι να βουτάς υπό το φως του φεγγαριού! Πάρτε λοιπόν του φακούς σας και ελάτε να μάθουμε πως καταδυόμαστε τη νύχτα όπου ο βυθός είναι 100 φορές πιο γαλήνιος, όπου κάποιοι υδρόβιοι οργανισμοί έχουν «βγει» για να τραφούν και κάποιοι άλλοι κοιμούνται και μας δίνουν την ευκαιρία να πλησιάσουμε σε απόσταση εκατοστών.

Προϋποθέσεις για το Night Diver:

  • Τουλάχιστον 12 ετών
  • PADI Open Water Diver (ή αντίστοιχη πιστοποίηση από άλλο εκπαιδευτικό οργανισμό)

 Υποβρύχια Φωτογραφία

Το πιο δημοφιλές πρόγραμμα ειδικότητας PADI. Περιλαμβάνει 2 θεωρίες της υποβρύχιας φωτογραφίας και (2)δύο καταδύσεις στην θάλασσα

 

Η ειδικότητα υποβρύχιας φωτογραφίας Underwater Photographer της PADI παρέχει στον αυτοδύτη τεχνικές γνώσεις αναφορικά με τη θεωρία της φωτογραφίας, τον εξοπλισμό και τις ειδικές τεχνικές υποβρύχιας φωτογράφισης μακρόκοσμου και μικρόκοσμου, ώστε να μπορεί να αποθανατίζει με ασφάλεια στιγμές από τον υποβρύχιο κόσμο.

 


Έρευνα και Ανέλκυση

Περιλαμβάνει ανάπτυξη θεωρίας, τεχνικές και διαδικασίες για την έρευνα και ανέλκυση και(4 )τέσσερεις αυτόνομες καταδύσεις στην ανοιχτή θάλασσα

 

Έχετε ποτέ χάσει κάτι στο βυθό την ώρα που κάνετε κατάδυση; Σας έχει πέσει ποτέ κάτι πολύτιμο από το σκάφος; Η ειδικότητα Αναζήτηση και Ανέλκυση θα σας μάθει αποδοτικούς τρόπους εύρεσης χαμένων αντικειμένων καθώς και ανέλκυσης αυτών στην επιφάνεια.

Προϋποθέσεις για το Search & Recovery Diver: 

  • Τουλάχιστον 12 ετών 
  • PADI Advanced Open Water Diver (ή αντίστοιχη πιστοποίηση από άλλο εκπαιδευτικό οργανισμό)

 Βαθειά Κατάδυση

Ανοίξτε το καταδυτικό σας ορίζοντα σε νέα υποβρύχια σημεία φτάνοντας στο μέγιστο βάθος της κατάδυσης αναψυχής…40 μέτρα.Περιλαμβάνει Δύο δίωρα ανάπτυξης της θεωρίας της βαθιάς αυτονομης κατάδυσης Και (4)τέσσερεις βαθιές αυτόνομες καταδύσεις στην θάλασσα.

 

Η ειδικότητα βαθιάς αυτόνομης κατάδυσης Deep Diver της PADI απευθύνεται στους έμπειρους αυτοδύτες και έχει σκοπό να αυξήσει τις γνώσεις, τις ικανότητες και την εμπειρία για ασφαλείς καταδύσεις σε μεγάλα βάθη.

Προϋποθέσεις για το Deep Diver: 

  • Τουλάχιστον 15 ετών
  • PADI Advanced Open Water Diver (ή αντίστοιχη πιστοποίηση από άλλο εκπαιδευτικό οργανισμό)

 Υποβρύχιος προσανατολισμός

Περιλαμβάνει θεωρία του υποβρύχιου προσανατολισμού και (2) δύο αυτόνομες καταδύσεις στην θάλασσα

 

Ανακάλυψτε πως το να βρείτε τον δρόμο σας υποβρυχίως δεν είναι κάτι τυχαίο. Σχεδίαστε το πλάνο της κατάδυσης σας χρησιμοποιώντας σταθερά φυσικά σημεία και μάθετε να χρησιμοποιείτε την πυξίδα αλλά και μεθόδους υποβρύχιου προσανατολισμού.